Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Turcia: Oyak Renault opreste temporar productia

Oyak Renault Automobile Factories din Turcia, parte a producatorului auto francez Groupe Renault, isi va opri temporar majoritatea operatiunilor din cauza pandemiei coronavirusului, potrivit unui comunicat oficial. 
„Avand in vedere extinderea epidemiei si perturbarile proceselor lantului de aprovizionare la nivel mondial, Oyak Renault a decis sa suspende majoritatea operatiunilor incepand cu 26 martie“, declara reprezentantii Groupe Renault. Reluarea productiei se va face in functie de evolutia din tara si din lume, in conformitate cu deciziile Oyak Renault si Groupe Renault, se arata in comunicat.
Infiintata in 1969, compania Oyak Renault are actionar principal Grupul Renault (51%), restul apartinand fondului de pensii OYAK al armatei turce. Oyak Renault este unul dintre cele mai mari centre de productie ale Groupe Renault, cu o capacitate de productie anuala de 360.000 de masini, 750.000 de motoare, 394.000 de cutii de viteze si 428.000 de sasiu, arata datele companiei. Oyak Renault a angajat 6.656 de persoane la 31 decembrie 2018.

Articole similare

Ad