Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IGPF: Peste 28.100 de persoane au trecut frontiera in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore, peste 28.100 de persoane, cetateni romani si straini, au trecut prin punctele de frontiera, dintre care aproximativ 16.800 pe sensul de intrare si 11.300 pe cel de iesire din tara, informeaza vineri, 27 martie, IGPF.
 
Peste 18.600 de mijloace de transport au trecut prin punctele de frontiera, dintre care aproximativ 10.300 pe sensul de intrare si 8.300 pe sensul de iesire din tara, se arata intr-un comunicat.
 
„In aceasta perioada, dispozitivul de supraveghere si control al frontierei de stat este suplimentat, atat in punctele de trecere a frontierei, cat si pe fasia de frontiera. Zilnic, aproximativ 4.500 de politisti de frontiera sunt la datorie, mare parte dintre ei in punctele de frontiera la controlul documentelor”, precizeaza sursa citata.
 
In zonele de competenta – punctele de trecere si „frontiera verde” – au fost constatate 7 contraventii savarsite atat de cetateni romani, cat si straini. Valoarea amenzilor contraventionale aplicate se ridica la peste 2.900 de lei. Nu s-a permis intrarea in tara a 5 cetateni straini, care nu indeplineau conditiile prevazute de lege, si de asemenea nu s-a permis iesirea unui cetatean roman din diferite motive legale, se mai arata in comunicatul citat.

Articole similare

Ad