Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Uniunea Transportatorilor Bulgari asigura alimente, apa si echipamente de protectie soferilor de camioane blocati in frontiera cu Turcia

Uniunea Transportatorilor Bulgari, intr-o actiune comuna cu Directia regionala a Ministerului de Interne din Haskovo, le-a furnizat soferilor blocati in granita cu Turcia 2.000 de sticle de 1,5 l de apa, 5.000 de croissante, 1.000 de masti, 1.000 de perechi de manusi si 1.000 de litri de dezinfectanti. Selectia este in concordanta cu recomandarile autoritatilor si organizatiilor cu experienta in acordarea asistentei in astfel de crize, iar discutiile au fost purtate si cu organizatii din industria turca. „Actiunea a fost organizata in cateva ore cu participarea membrilor nostri. In acest fel, demonstram pozitia noastra constructiva in a gasi solutii pentru situatia critica. 

Protejarea sanatatii si a vietii soferilor de camion, indiferent de cetatenia lor, este prioritatea noastra, iar in astfel de momente trebuie sa ne unim fortele, sa cautam solutii impreuna si sa facem tot ce putem”, a explicat Angel Trakov, presedintele Consiliului Uniunii Transportatorilor, exprimandu-si in acelasi timp speranta ca, prin negocieri, se vor gasi solutii rapide de rezolvare a trecerii dificile a frontierei. „In perioadele de criza, toate tarile trebuie sa arate bunavointa in cautarea de solutii in beneficiul societatii si al oamenilor. Pe masura ce ii ajutam pe soferii turci si suntem intr-un dialog constant cu omologii nostri din Turcia, speram ca statul turc sa arate bunavointa si sa gaseasca o solutie rapida a problemei din punctele lor de control”, a comentat Trakov. „In acelasi timp, trebuie stiut ca blocarea tranzitului dintre Europa si Turcia pune o povara suplimentara asupra afacerilor de transport din tara noastra in plina criza. Pe langa riscurile pentru soferi, intarzierea din granita duce la pierderi."
 

Articole similare

Ad