Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Au inceput lucrarile la autostrada Sibiu-Pitesti: lotul 1 din sectiunea 1 – Sibiu-Boita

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatilor (MTIC), prin Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), anunta inceperea lucrarilor la lotul 1 al sectiunii 1, Sibiu-Boita din cadrul autostrazii Sibiu-Pitesti.
Contractul de proiectare si executie pentru acest lot, cu o valoare de 612.647.863,28 lei, fara TVA, a fost semnat in 14 aprilie 2019, intre CNAIR si Compania Porr Construct SRL. Potrivit prevederilor contractului a fost stabilita o perioada de 12 luni pentru proiectare, 36 de luni pentru perioada de executie a lucrarilor si 120 de luni perioada de garantie.
”Mentinerea santierelor deschise si accelerarea proiectelor majore de infrastructura sunt primordiale in aceasta perioada. Prin ordinul de inceperea a lucrarilor se garanteaza continuarea acestui obiectiv atat de important pentru infrastructura rutiera din Romania. Putem spune cu certitudine ca au inceput lucrarile la Autostrada Sibiu-Pitesti. 
Obiectivul este vital pentru economia Romaniei, pentru dezvoltarea agentilor economici din zona, dar si prin atragerea de noi investitii”, a spus ministrul Lucian Bode. 

Articole similare

Ad