Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cefin Trucks: Este important sa fim responsabili si sa ne continuam activitatile economice

Pana la final de martie criza provocata de noul coronavirus a avut un impact minor in activitatea retelei de service Cefin Trucks, compania aplicand inca de la inceput regulile de preventie recomandate de autoritati si mentinand programul normal in ateliere, deoarece conducerea companiei considera ca este important sa fie alaturi de partenerii sai si sa le garanteze continuitatea serviciilor, pentru ca transportul are o contributie importanta la economia tarii si la aprovizionarea populatiei. Si, desi este neclar cum vor evolua lucrurile, „vom ramane flexibili si ne vom adapta dinamicii acestei perioade, principalul nostru obiectiv fiind acela de a ramane aproape de clienti“, promit reprezentantii Cefin Trucks.
Imediat dupa aparitia vestilor despre extinderea noului coronavirus in Romania compania a luat masuri de siguranta a angajatilor si a clientilor sau legate de igienizarea spatiilor si de organizarea fluxurilor de acces in zona de vanzari si service, pentru a evita aglomerarea.
La final de martie atelierele companiei lucrau la capacitate maxima si, „dat fiind faptul ca nu avem un orizont de timp bine definit pentru situatia actuala, este important sa fim responsabili si sa ne continuam activitatile economice. Iar marea responsabilitate a guvernului este sa evite cu orice pret blocajele de ordin financiar. Este important sa nu blocam economia, care are nevoie de sustinere, de masuri clare si realiste, de stimulente reale, de investitie si finantare in infrastructura si in proiecte publice. Trebuie evitata crearea senzatiei de incertitudine pentru cetateni si pentru firme, deoarece incertitudinea poate sa devina frica si panica, si asta sa blocheze dezvoltarea. Economia are nevoie de lichiditate in sistem, pentru a evita blocajele de plata. Si trebuie sa ne pastram calmul si sa mergem mai departe cum putem mai bine in circumstantele date.“
Si inainte de aceasta criza intrarile in service se faceau cu programare, pentru respectarea promisiunilor facute referitor la durata lucrarilor si pentru asigurarea coerentei fluxului de lucru necesar in ateliere. Deci asta cu atat mai mult acum, cand trebuie sa se evite supraaglomerarea si sa se respecte toate regulile de siguranta.
Nici activitatea de aprovizionare cu piese de schimb nu a intampinat dificultati, ci se lucreaza in acelasi ritm de pana la aparitia virusului.
Cefin Trucks a avut anul trecut o cifra de afaceri din activitatea de service de peste 10 milioane de euro in reteaua proprie din Bucuresti, Arad, Deva si Brasov, iar intentia pentru 2020 era sa se deschida inca doua locatii proprii, insa deocamdata acesta ramane in asteptare, deoarece nu se mai pot face planuri pe termen lung, anuale.

Articole similare

Ad