Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Primul ministru nu clarifica problema carantinarii soferilor

Teleconferinta inceputa de primul ministru Ludovic Orban cu reprezentantii asociatiilor profesionale ale transportatorilor nu s-a terminat nici dupa doua ore de discutii.
Ludovic Orban a ramas pe pozitie si a spus ca ordonanta militara este clara si ca nu e nevoie sa se aduca clarificari suplimentare, desi transportatorii au aratat ca situatia din teritoriu este alta si aplicarea de catre DSP e diferita de la un judet la altul.
Ramas sa continue discutiile cu transportatorii, ministrul transporturilor, Lucian Bode, nu da semne ca intelege problemele reale, expuse si de noi in stirile publicate de ieri pana azi.
Problema este ca transportatorii din tarile vecine nu se confrunta cu aceleasi restrictii, astfel ca daca doar soferii romani sunt obligati sa intre in carantina de DSP dupa terminarea cursei, nu si cei bulgari, maghiari sau sarbi, transportatorii din aceste tari ne vor face si transporturile nationale.
In timp ce tarile europene recompenseaza soferii si firmele de transport cu prime pentru efortul lor, Guvernul Romaniei le lasa transportatorilor toata responsabilitatea fata de soferii intorsi din curse.

Articole similare

Ad