Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

cargo-partner continua proiectele si investitiile in Romania

Pe 13 mai 2011, Andre Hofer, director general cargo-partner Expeditii SRL, a suferit un atac de cord in urma caruia a decedat, la varsta de 52 de ani. „Suntem profund socati si indurerati de fulgeratorul deces al lui Andre Hofer.
Suntem alaturi cu gandurile si rugaciunile noastre de familie si de toti cei care l-au cunoscut si care au colaborat cu dansul“, a declarat Stefan Krauter, presedintele cargo-partner.

Dietmar Goldenits va prelua activitatile lui Andre Hofer in calitate de director general interimar: „Este marea noastra ambitie si onoare sa continua m proiectele si investitiile demarate de Andre Hofer si, de asemenea, sa construim o companie de succes, care sa se mentina printre liderii in transport si logistica din Romania.“
Dietmar Goldenits este cetatean austriac, angajat al cargo-partner de multi ani, timp in care a castigat experienta in functia de director transporturi maritime al organizatiei din Austria.
cargo-partner este o companie internationala de transport si logistica, specializata in furnizarea de servicii complexe in domeniul transporturilor, logisticii si depozitarii marfurilor. Primul birou in Romania a fost infiintat in 2000, intre timp ajungand la sapte filiale. La nivel mondial activeaza mai mult de 100 de birouri cargo-partner, in 27 de tari, cu peste 2.200 de angajati. Anul trecut, cifra de afaceri a grupului a fost de 470 de milioane de euro.

Articole similare

Ad