Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV BOX EUROPE: un singur dispozitiv de plata a taxelor de drum

Mobilitatea transportatorilor rutieri de marfa este vitala in Europa, iar daca pana acum nu foarte multa vreme era nevoie de cate un aparat de bord pentru fiecare tara in parte, DKV BOX EUROPE a schimbat regulile jocului, devenind singurul aparat de care va avea nevoie orice transportator in viitorul apropiat. In prezent, DKV BOX EUROPE permite decontarea taxelor de drum din cele mai importante tari de tranzit din Europa: Germania, Belgia, Franta, Austria, Portugalia si Spania dar si pentru tunelul Herren (Lübeck), tunelul Liefkenshoek (Belgia) si Warnow (Rostock). Iar DKV lucreaza intens pentru a adauga noi tari si puncte importante pe aceasta lista.
„Le asiguram clientilor din Romania si din Europa cea mai de incredere solutie EETS de pe piata, livrata si operabila la standardele ridicate cu care DKV si-a obisnuit clientii si partenerii”, a declarat Catalin Constantinescu, Managing Director DKV Euro Service Romania. 
 
Avantajele DKV BOX EUROPE se extind mai departe de alternativa la numeroase aparate de bord, prin posibilitatea de configurare simpla de la distanta, administrarea din platforma usor de folosit DKV Toll Manager, posibilitatea de reconfigurare rapida si mutarea de pe un vehicul pe altul, dar si integrarea tuturor informatiilor intr-o singura factura DKV si in contul eREPORTING.
 
DKV BOX EUROPE reprezinta rezultatul a peste 80 de ani de experienta DKV Euro Service in domeniul mobilitatii in Germania si in Europa, aparatul de bord fiind dezvoltat de DKV Euro Service in cadrul consortiului Toll 4 Europe. In prezent DKV deserveste aproximativ 200.000 de clienti din toata Europa. 
 

Articole similare

Ad