Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FUSO eCanter ajunge in Irlanda

Primul camion usor electric a ajuns intr-un nou oras European. Din luna martie, doua camioane FUSO eCanter opereaza in capitala Irlandei, Dublin, pentru serviciul postal An Post. eCanter opereaza acum in 10 orase europene din Germania, Marea Britanie, Franta, POrtugalia, Olanda, Danemarca si Irlanda.
 
An Post este primul furnizor de servicii postale din lume care ofera livrari cu zero emisii intr-o capitala europeana. FUSO eCanter este parte integranta din eforturile companiei postale de a-si reduce emisiile de dioxid de carbon.
Din octombrie 2017, odata cu lansarea lui FUSO eCanter, a atins obiectivul initial de vanzari, prin livrarea a 150 de unitati in apoximativ doi ani. Alte livrari vor urma in Europa, Japonia si SUA. Pana in prezent, flota globala FUSO eCanter a parcurs 1,6 mil. Km. Cu o autonomie de 100 de km, vehiculul de 7,49 tone indeplineste cu usurinta cerintele clientilor pentru distributia urbana. Sistemul de propulsive este compus dintr-un motor electric care are o putere maxima de 129 kW si un cuplu maxim de 390 Nm, alaturi de sase pachete de baterii Li-Ion. La statiile de incarcare rapida, incarcarea complete dureaza o ora si jumatate.

Articole similare

Ad