Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CNH Industrial anunta actualizari ale operatiunilor sale ca raspuns la pandemia COVID-19

Tinand cont de urgenta continua cauzata de pandemia COVID-19, CNH Industrial N.V. a anuntat ca majoritatea operatiunilor sale europene de asamblare vor ramane suspendate pana la data de 17 aprilie.
Centrele de logistica, precum si operatiunile industriale si de furnizare aferente raman operationale pentru a oferi suport clientilor finali, pe cat posibil in aceste vremuri. Aceasta decizie a fost luata avand in vedere natura vitala a sectoarelor in care compania opereaza, in special cele de urgenta: utilaje agricole si de constructii, transportul de marfuri si persoane, vehicule de combatere a incendiilor si cele dedicate sigurantei publice.
Protectia sanatatii si sigurantei angajatilor companiei raman prioritare in luarea deciziilor de suspendare a activitatilor de asamblare, precum si pastrarea altora la niveluri minime. In acest scop, CNH Industrial urmareste toate directivele nationale prin implementarea de masuri stricte si continuand sa impartaseasca si sa utilizeze cele mai bune practici interne la nivel global. Aceasta ultima decizie a fost adoptata de comun acord cu toti partenerii sociali din tarile in care compania isi desfasoara activitatea.
Actualizarile ulterioare privind operatiunile europene vor fi definite in cursul saptamanilor urmatoare, pe baza evolutiei COVID-19.

Articole similare

Ad