Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IGPF: Mai putine camioane de marfa de la declansarea starii de urgenta au trecut vama

In perioada 18-31 martie 2020, prin punctele de trecere a frontierei de la nivelul intregii tari au fost efectuate formalitatile de control pentru 175.500 de mijloace transport marfa, din care 93.500 pe sensul de intrare si 82.000 pe cel de iesire din tara, arata Inspectoratul General al Politiei de Frontiera intr-un raspuns adresat revistei Tranzit.
 
Comparativ, in perioada similara a anului trecut, au tranzitat frontierele Romaniei 190.000 de camioane, atat pe sensul de intrare cat si pe cel de iesire. ,,Referitor la situatia statistica defalcata dupa statul in care sunt inmatriculate camioanele (in Romania sau in alte state), va informam ca nu detinem o astfel evidenta’’, mai spune IGPF in raspunsul citat.
 
Pentru a veni in sprijinul operatorilor din industria de profil, din statele membre ale UE si NON-UE, sunt asigurate culoare de tranzit pentru transportul de marfa, astfel incat acestia sa isi desfasoare activitatea in conditii normale. Informatii despre traseele de tranzit pe teritoriul Romaniei sunt disponibile si pe site-ul Politiei de Frontiera, la sectiunea COVID-19
https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-culoare-de-tranzit-pentru-transportul-de-marfa-19980.html

Articole similare

Ad