Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vehiculele demo din flota IVECO Romania se implica in combaterea pandemiei

2020 ar fi trebuit sa fie pentru IVECO un an in care sa prezinte in tara noastra un camion complet nou, conceput in jurul soferului si dedicat acestuia si nevoilor lui. De altfel, pandemia a surprins compania chiar in turul de promovare a noului SWAY si atunci intregul context economic – si nu numai – s-a schimbat radical. De aceea IVECO a facut un inventar al vehiculelor sale demo si a decis sa le puna la dispozitia autoritatilor pe toata durata luptei impotriva COVID 19.
Astfel, doua Daily cu box frigorific si un Daily cu box izolat termic si lift pentru incarcarea marfii au fost preluate pe 6 aprilie de Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania. Si, pentru ca doua dintre ele sunt alimentate cu gaz natural comprimat, ENGIE Romania s-a alaturat proiectului si va furniza combustibil pentru toata perioada cat Societatea Nationala de Cruce Rosie le va folosi. 
Al patrulea IVECO Daily furgon de 12 mc va merge la Grupul Comunitar Galati pentru a transporta alimente si materiale igienico-sanitare destinate persoanelor cu dizabilitati sau a celor defavorizate. „Soferul” este chiar un angajat IVECO, Silviu Zinica. Iar compania ramane la dispozitia autoritatilor pentru celelalte vehicule, "fiind absolut convinsi ca doar impreuna putem sa reusim in aceasta lupta".

Articole similare

Ad