Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Portal web pentru cererea si oferta din logistica germana

Principalele asociatii logistice din Germania – AMÖ, BGL, BIEK, BWVL si DSLV – s-au alaturat initiativei Institutului Comercial EHI si Asociatiei Comerciale din Germania (HDE), care au creat un site web – Acting together (Actionand Impreuna), destinat initiat pentru a gasi personal in industria de retail alimentar si care, acum, a fost extins pentru a include capacitati logistice disponibile in piata.
 
Asociatiile de logistica germane au incheiat recent un acord cu ministrul Transporturilor, Adreas Schauer, numit ,,Pactul de transport marfa pentru Germania’’, totul in incercarea de a salva companiile germane de la faliment, dupa cum precizeaza BGL. Una din primele actiuni ale acestui pact este gasirea unui echilibru intre segmentele de transport individuale – de exemplu supracapacitatea in logistica automotive si cererea disproportionata in FMCG. Acum, asociatiile se alatura initiativei lansate de EHI si HDE sub forma unui portal web, Actionand impreuna, care a fost extins pentru cautarea capacitatilor logistice. Companiile de retail care cauta capacitati temporare in contextul coronavirusului vor fi conectate cu companii de transport si logistica care au disponibile aceste capacitati.
 
Pentru a participa la platforma „Actionand Impreuna”, societatile comerciale interesate pot contacta EHI si HDE, iar companiile de logistica interesate pot contacta asociatiile lor din industrie, mai arata BGL.

Articole similare

Ad