Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Video: 10 aprilie – Urmareste live conferinta Tranzit de la Suceava!

Pe 9 si 10 aprilie Revista Tranzit trebuia sa isi intalneasca cititorii in cadrul celei de a doua Conferinte Tranzit la Suceava.
In contextul actual,  nu putem sa ne bucuram de intalnirea fizica cu oamenii gospodari si primitori ai locului.
Ca atare, ne-am gandit sa ne intalnim intr-un mediu online, pe Facebook pentru a discuta, nu ceea ce ne propusesem la inceputul anului, cand cautam solutii pentru combaterea Pachetului Mobilitate, ci problemele in care ne-am trezit ancorati de aproape 3 saptamani: 
 
1. inchiderea fabricilor si reducerea volumelor de transport
2. intarzierea platii serviciilor de transport deja scadente, dar si a celor abia efectuate
3. cozile la frontierele tarilor de tranzit
4. izolarea soferilor si a familiilor acestora si dupa clarificarea legislatiei prin Ordonanta 7
5. dificultatile de comunicare cu DSP-urile locale, dar si cu politia care interpreteaza uneori gresit si chiar abuziv textele de lege
6. dificultatile de comunicare cu autoritatile maghiare, care nu inca nu permit iesirea soferilor romani cu autoturismele sau microbuzele pentru a putea face schimbul de soferi pentru camioanele care lucreaza la intracomunitar
7. masurile economice insuficiente pentru asigurarea supravietuirii si, mai ales, a relansarii economice
 
Solutiile se nasc din dezbateri, din punerea laolata a ideilor, a informatiilor, a experientei fiecaruia dintre noi. Haideti alaturi de noi, la prima Conferinta Tranzit din mediul virtual, pentru a pune tara la cale,  vineri, 10 aprilie intre 13:30 si 15:00. 
 
Aurora – Ne puteti urmari live pe Facebook si asteptam si intrebari!
 
Toata ziua de vineri o vom dedica prietenilor nostri din Suceava si vom posta interviuri video cu transportatorii de acolo, cat si cu o parte dintre speakerii pe care i-am fi avut la conferinta, daca am fi putut s-o tinem: Av. Frederik vanden Bogaerde, Gabor Sandor (IFPTR), Adriana Kalapis (Ministerul Transporturilor), Loredana Apreutese (International Alexander), Ioana Csengeri (Bontrans), Adrian Pop (APTE 2002), Alin Cretu (ATM Bucovina), Decebal Popescu (Transport Academy), Av. Gabriel Voinescu, Catalin Capraru (FORT) s.a.
 
Urmariti-ne si fiti alaturi de suceveni! 
Impreuna suntem o comunitate!
Impreuna suntem mai puternici!
 
Impreuna suntem Romania!

 

Articole similare

Ad