Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VIDEO Adicec: „Solicitam Guvernului scutirea de la plata RCA pentru vehiculele nefolosite!”

Din cele 50 de camioane ale companiei, mai mult de 30 sunt „pe dreapta? din lipsa de activitate. „Suntem intr-o criza economic severa ale carei efecte se vad deja, dar se vor vedea si mai mult in perioada urmatoare. Se vor diminua foarte mult locurile de munca, multe firme vor ajunge in colaps daca statul nu va impune masuri care sa opreasca dezastrul acestei economii! Guvernul Romaniei ar putea sa vina cu noi legi care sa ajute putin sectorul rutier de marfa, deoarece acesta este un sector major care poate influenta destul de serios economia statului. Una din masurile pe care ar putea sa le ia este scutirea de la plata RCA pentru vehiculele neutilizate?, a spus Adrian Onuti, directorul Adicec.
Volumele de transport au scazut considerabil, iar o mare parte a clientilor au ajuns in imposibilitate de plata. La fel, si clientii Adicec au intarziat plata facturilor de transport sau le-au achitat doar partial. Compania efectueaza transporturi in Europa de vest inca din 2010, iar pe perioada crizei aceasta a efectuat in special transporturi de produse alimentare: cartofi, telina, cereale, fructe etc., fara a creste preturile de transport. „Aceasta este cea mai mare criza cu care ne-am confruntat vreodata, iar Suceava este cel mai afectat oras din tara. Doresc sa ofer locuri de munca oamenilor si sa pastrez acelasi nivel salarial. De aceea, solicit Guvernului atat acum, cat si pe viitor un sprijin serios in ce priveste Pachetul Mobilitate.? 
In prezent, Adicec isi desfasoara activitatea cu un numar redus de personal, deoarece o parte dintre angajati au dorit sa vina acasa la familii. „Am permis acest lucru si i-am rugat sa se autoizoleze pentru 14 zile pentru a nu pune in pericol nici viata familiilor lor, nici a altor cetateni romani. Personalului de la birou i-am permis sa isi desfasoare activitatea de acasa, in limita posibilitatilor.?
 

Articole similare

Ad