Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ministerul Transporturilor, bani in plus la rectificarea bugetara

Ministerul Transporturilor primeste o alocare suplimentara de 135 milioane de lei, echivalentul a aproximativ 28 milioane de euro. Rectificarea bugetara aprobata miercuri de Guvern a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial al Romaniei.
La rectificarea bugetara nu s-a taiat de nicaieri fonduri, ci unele ministere care au considerat ca pot ajuta bugetul au redus din cheltuielile neesentiale, iar Ministerul Transporturilor si Ministerul Educatiei au primit fonduri in plus, a declarat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

„Nu se taie. In aceasta rectificare bugetara nu s-a taiat de nicaieri. Acele ministere care au considerat ca pot sa ajute bugetul cu economii in aceasta perioada au luat aceasta decizie si au transmis catre Ministerul Finantelor reducerea unor cheltuieli neesentiale. Sumele sunt foarte mici, de aceea nici nu au fost incluse. Sunt cateva sute de mii de la un minister, patru milioane la Administratia prezidentiala, de exemplu. Dar in rest sumele sunt foarte mici. Ceea ce a avut in plus aceasta rectificare si a fost diferit de orice alta rectificare de pana acum este faptul ca au fost suplimentate fondurile pentru Ministerul Transporturilor, care de cele mai multe ori in anii precedenti erau de fiecare data taiate la rectificare. Si la Ministerul Educatiei au fost suplimentate fondurile. Deci ministere care in trecut erau la fiecare rectificare vaduvite de fonduri au primit fonduri astazi, in acest moment, pe langa Ministerul Sanatatii si Ministerul Muncii”, a spus Florin Citu, in cadrul unei conferinte de presa.

Articole similare

Ad