Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

cora si foodpanda, parteneriat pentru livrari online cu alimente

Hypermarketul cora Romania si platforma foodpanda au incheiat un parteneriat pentru a mari capacitatea de livrare rapida la domiciliu. Flota de livratori foodpanda va livra comenzile in regim expres, in 60 de minute de cand comanda este plasata in aplicatia foodpanda, de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 21:30. Taxa de livrare variaza intre 10 – 20 lei, in functie de aria de livrare. Valoarea minima a comenzii este de 50 lei si greutatea maxima acceptata pentru o comanda este de 20 kg.

„Incepand cu 21 aprilie 2020, consumatorii vor putea comanda de acasa, prin platforma foodpanda, alegand din peste 1.000 de produse alimentare si non-alimentare comercializate de cora, pe care foodpanda le va livra, in regim expres, intr-o prima etapa in zona de proximitate a hipermarketului cora Lujerului. Prin urmare, pana la data de 1 mai 2020, proiectul se afla in faza pilot, ceea ce presupune livrarea de comenzi doar in zona hipermarketului cora Lujerului, pe o raza de aproximativ 5 kilometri. Astfel, doar cei care comanda cu livrare in aceasta zona pot sa acceseze acest nou serviciu. Dupa data de 1 mai 2020, serviciul va fi disponibil la nivelul tuturor hipermarketurilor cora din Capitala, pentru cei care doresc livrare pe o raza de aproximativ 8 km in jurul acestora. Pana la finalul lunii mai, serviciul de livrare expres va fi disponibil si in alte orase in care cora e prezenta – Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Cluj, Bacau si Baia Mare, Drobeta Turnu Severin – pentru a putea deservi un numar cat mai mare de clienti”, se mentioneaza in comunicat.

Flota de livratori foodpanda va livra comenzile in regim expres, in 60 de minute de cand comanda este plasata in aplicatia foodpanda, de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 21:30. Taxa de livrare variaza intre 10 – 20 lei, in functie de aria de livrare. Valoarea minima a comenzii este de 50 lei si greutatea maxim acceptata pentru o comanda este de 20 kg. Cora pune la dispozitie si serviciul de livrari la domiciliu prin comanda pe www.cora.ro, dar si serviciul coraDrive, care presupune comandarea produselor dorite pe platforma www.cora.ro si ridicarea, de catre clienti, a comenzilor din spatiile Drive disponibile in Bucuresti – la toate cele 4 hipermarketuri cora, precum si la cora Bratianu in Constanta, cora Cluj-Napoca si cora Bacau.

Articole similare

Ad