Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AsstrA – o formula pentru un nou inceput

Exista zeci de persoane care lucreaza in grupul international de capital AsstrA si care, pornind de la functia de asistent, ocupa in prezent functiile de specialisti si manageri de departament. Acestea au lucrat eficient si s-au pregatit pentru schimbare, intelegand ca etapa de „asistent” este poarta catre o oportunitate de job viitoare. O parte din reprezentantii AsstrA au explicat de ce au ales industria de logistica si cum s-au dezvoltat carierele lor.

Tatiana Daniluk, trade lane manager la departamentul BeNeLux, s-a alaturat AsstrA in iulie 2016. Aventura in companie a inceput cu o saptamana de pregatire in departamentul italian, dupa un an de studiu la departamentul de logistica. „La momentul scrierii tezei, eram ingrijorata de lipsa de cunostinte suficiente, motiv pentru care am decis sa cunosc industria logistica din bucatarie, adica de la zero. Dupa inca o saptamana, mi s-a oferit un post de asistent in departamentul BeNeLux. Sase luni mai tarziu am primit pozitia de expeditor. Iar rolul de astazi nu este varful carierei mele." Tatiana Daniluk a recomandat tinerilor candidati sa vorbeasca deschis atunci cand nu inteleg sau au nevoie de ajutor din partea unui mentor sau coleg. „Datorita intrebarilor corecte si adecvate, te salvezi pe tine si departamentul de greseli si te arati ca o persoana care isi evalueaza rational punctele forte."
 
Ekaterina Afonina, trade lane department manager Italia, a devenit parte din echipa AsstrA in martie 2017, la recomandarea unui prieten care lucreaza in departamentul de vanzari. Initial, a fost asistenta pentru expeditorul de marfa din departamentul italian, iar dupa 10 luni a devenit expeditor si apoi trade lane manager al departamentului din Italia. „AsstrA este un inceput de succes si ofera castiguri stabile. Puteti invata rapid de la zero o noua profesie. Inca din primele zile sunteti implicat in procesul de lucru, participati la sesiuni de formare periodica si intalniri cu experti ai companiei. Datorita echipei prietenoase si atmosferei va simtiti parte a companiei. AsstrA are filiale in 21 de tari, ceea ce permite practicarea zilnica a limbilor straine cu un vorbitor nativ, calatorii de afaceri si intalnirea cu oameni noi. Tinerilor candidati le sugerez: sa nu va temeti sa gresiti si sa fiti activi. Straduiti-va pentru atingerea obiectivelor stabilite si pastrati-va gandirea pozitiva!"

Robert Waszkiewicz, seful departamentului Europa de Est, a stiut din timpul studiilor ca vrea sa lucreze intr-o companie internationala de logistica. „Privind clasamentul, am observat ca grupul de capital AsstrA este inca in TOP companii de succes. Dupa ce am studiat site-ul, am fost convins ca vreau sa ajung acolo. Mi-a placut ca firma are o strategie clara, viziune si este foarte concentrata pe dezvoltarea continua. Fiind inca student, am fost stagiar pe timp de vara la AsstrA ca asistent pentru transportul de marfa. Pregatirea continua si sprijinul managerilor mi-au crescut increderea in mine. Am facut tot posibilul si dupa 3 ani am fost promovat din asistent de expediere in directorul departamentului din Europa de Est."
 
Deoarece principalul avantaj al AsstrA sunt oamenii, in fiecare an, compania isi stabileste obiective ambitioase, a caror realizare atrage si imbogateste personalul. De aceea, compania are grija de angajati si investeste in talente tinere.
 
La AsstrA, noii angajati ajung sub aripa profesionistilor, de la care primesc sprijin, sfaturi utile, datorita carora arata rapid rezultate si ating atat obiective personale, cat si corporative. Dezvoltarea continua a companiei creeaza perspective de cariera angajatilor.

Articole similare

Ad