Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Porsche si DB Schenker sprijina guvernele de stat

Producatorul de masini sport si-a unit fortele cu sase angajati ai departamentului de achizitii din cadrul DB Schenker si organizeaza, in numele statului german, lantul logistic pentru nevoia urgenta de echipamente de protectie din China. „Toata lumea este implicata in acest efort comun. Acum, mai mult ca niciodata, este vorba despre implicare, despre a arata consideratie pentru ceilalti si despre a fi responsabil – valori centrale ale culturii noastre la Porche", a spus Uwe-Karsten Städter, membru al bordului de achizitii Porsche AG.

Iar Oliver Seidl, directorul comercial al DB Schenker, a adaugat ca, in vremuri nesigure, increderea, flexibilitatea si implicarea totala sunt valorile care conteaza. „Suntem incantati ca putem asigura lantul logistic pentru echipamentele medicale in colaborare cu Porsche. Reteaua noastra din aproape 140 de tari lucreaza acum mai mult ca niciodata pentru a asigura aprovizionarea populatiei."
 
Impreuna cu partenerii logistici DB Schenker si Lufthansa Cargo, Porsche asigura transportul mastilor de protectie, manusilor si echipamentelor de protectie de la Shanghai in Germania. Din 9 aprilie, pana la sase aeronave pe saptamana au zburat din China la Baden-Württemberg si Saxonia. De la sosirea in aeroporturile din Frankfurt si Munchen, produsele sunt incarcate in camioane si transportate la un depozit intermediar al DB Schenker din aeroportul din Stuttgart.

Aici, guvernele de stat din Saxonia si Baden-Württemberg preiau distributia echipamentelor de protectie, astfel incat acestea sa fie folosite pentru prevenirea raspandirii coronavirusului in spitale, servicii de urgenta si alte institutii.
 
De la inceputul acestui proiect, mai multe milioane de produse de protectie – masti de fata cu diferite clase de protectie, echipamente de protectie si manusi – au sosit la depozitul intermediar din Stuttgart. Probabil ca operatiunea va dura pana la finalul lui mai, timp in care aceste produse in valoare de mai multe milioane de euro sunt organizate si transportate din China in Germania. Transportul este echivalent cu un volum de pana la 50 de avioane de transport persoane.

Articole similare

Ad