Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FUSO extinde garantia vehiculelor pe pietele europene

In situatia actuala, FUSO anunta extinderea perioadelor de garantie ale vehiculelor cu scopul de a proteja mobilitatea clientilor din Europa. Astfel, pentru garantiile care expira intre 15 martie si 15 mai 2020, clientii vor beneficia de doua luni de acoperire suplimentara sustinute de brandul Daimler Trucks. Acest program va fi oferit pe toate pietele europene.

„Clientii nostri din industria transporturilor lucreaza incontinuu pentru a distribui bunuri esentiale, cum ar fi alimente si consumabile medicale. Ei se bazeaza pe produsele noastre pentru a mentine lumea in miscare atunci cand orice altceva este in impas. Mai ales in aceste momente provocatoare, dorim sa le suport maxim”, a declarat Hartmut Schick, Presedinte si CEO al FUSO si Seful Daimler Trucks Asia.
 
Camioanele si autobuzele sunt deosebit de importante, avand in vedere situatia actuala generata de pandemia COVID-19, iar vehiculele comerciale pentru transport si logistica trebuie sa fie disponibile pentru furnizarea diverselor servicii esentiale. „Prin urmare, este crucial ca centrele noastre de service sa ramana functionale ori de cate ori este posibil. De cate ori se poate din punct de vedere organizational si sub rezerva cerintelor legale si oficiale respective, FUSO are un obiectiv foarte clar de mentinere a retelei sale de servicii in intreaga lume. In acelasi timp, se iau toate masurile necesare pentru a asigura siguranta clientilor si a angajatilor in toate locatiile care raman deschise”, se arata in comunicatul Daimler Trucks.

Articole similare

Ad