Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Putine schimbari in bine, si totusi ceva mai multa speranta pentru transportatorii olandezi

TLN, Asociatia olandeza de Transport si Logistica, a publicat rezultatele unui nou sondaj realizat printre membrii sai, dupa cel pe care vi l-am prezentat deja in urma cu doua saptamani, iar din el rezulta ca situatia economica a acestui sector de activitate nu s-a schimbat foarte mult de atunci.
Peste 70% dintre companii au spus ca au inregistrat scaderi ale cifrei de afaceri de la inceputul lui martie pana in prezent, comparativ cu perioada similara din 2019, iar media acestor scaderi a fost mai mare de 30%.
Numarul firmelor care au mai putin de lucru in relatie cu clientii existenti a crescut de la 38% la 42%, iar un sfert dintre firme au apelat la masuri de urgenta, cu 5% mai multe decat in urma cu doua saptamani.
Pe de alta parte, acest al doilea sondaj aduce si cateva mici aspecte pozitive. Numarul companiilor care se asteapta sa concedieze oameni inainte de 1 iunie a scazut de la 22% la 15%. Dintre respondenti, mai mult de jumatate estimeaza o reducere a numarului de angajati mai mica de 10%. In plus, a crescut usor, de la 7,5 la 7,7 din 10, si asteptarea ca firmele sa supravietuiasca acestei crize. 

Articole similare

Ad