Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF a reluat productia, cu accent in primul rand pe sanatatea angajatilor si apoi pe volume

Fabricile DAF din Eindhoven (Olanda), Westerlo (Belgia) si Leyland (Marea Britanie) si-au reluat activitatea, dupa patru saptamani in care s-a lucrat la introducerea de noi masuri de igiena si distantare sociala.

Sute de linii de lucru au fost evaluate si ajustate in acest timp si in plus au fost separate diversele activitati, au fost reconfigurate traseele parcurse de angajati si au fost modificate schimburile de lucru, astfel incat intre muncitori sa se pastreze distanta de cel putin 1,5 m. Produsele de igiena sunt disponibile in foarte multe locuri din fabrici, iar ca masura de precautie personalul poarta masti.
 
Reluarea productiei se face insa, asa cum declara presedintele DAF, Harry Wolters, fara ca intr-o prima faza preocuparea cea mai mare sa fie cifrele. 
Prioritara va fi siguranta angajatilor. De aceea volumele de productie sunt inca relativ mici si vor creste numai cand se va vedea ca e sigur sa se faca asta.
 
Reamintim ca, pentru a-si deservi clientii, atat de importanti in mentinerea lantului logistic pentru produsele esentiale, reteaua DAF care furnizeaza piese de schimb si service a avut toate centrele deschise si pana acum in timpul crizei medicale.

Articole similare

Ad