Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker a inceput efectuarea de zboruri pe ruta Shanghai-Munchen

DB Schenker a creat o noua conexiune aeriana zilnica de marfa intre Shanghai si Munchen. Pe aceasta ruta vor fi utilizate trei aeronave Boeing 767 de pasageri ale Icelandair, transformate exclusiv pentru furnizorul logistic. Primele zboruri din China au adus deja tone de echipament medical in Europa. „Acolo unde lipseste capacitatea, o cream. DB Schenker extinde astfel reteaua globala de aprovizionare in lupta impotriva Coronavirusului?, spune Thorsten Meincke, membru al Consiliului de administratie pentru transportul aerian si maritim al DB Schenker. „Cu aceste zboruri suplimentare, am demonstrat capacitatea noastra de a actiona cu flexibilitate si viteza in timpul unei crize.?

China Shuttle se adreseaza in special clientilor care importa echipamente medicale, precum masti sau costume de protectie, din China, pentru a combate raspandirea coronavirusului. Compania a primit deja rezervari pentru cateva mii de metri cubi de marfa, iar termenul de livrare este de cinci pana la sapte zile. Pentru inceput, sunt planificate 45 de zboruri de la Shanghai Pudong la München in 12 rute pe saptamana, iar pentru viitor se au in vedere si alte conexiuni, printre care una spre Chicago de doua ori pe saptamana.
 
Icelandair a transformat cele trei aeronave de pasageri in exclusivitate pentru DB Schenker, eliminand locurile pentru pasageri si creand astfel mai mult de 200 mc de spatiu de marfa in mijloc si pe puntea pasagerilor. In plus, ca parte a cooperarii, pe scaunul exterior al celor trei Boeing 767 a fost plasat un logo DB Schenker, fiind pentru prima data cand este prezentat logo-ul DB Schenker pe o aeronava aeriana.

Articole similare

Ad