Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hella Romania ajuta spitalele in lupta impotriva Covid-19

Hella Romania se alatura campaniilor de mobilizare de resurse pentru sprijinirea sistemului medical, in efortul de gestionare a crizei generate de Covid-19. Furnizorul de sisteme de iluminat si electronica isi uneste, astfel, fortele cu Fundatia Comunitara Timisoara in cadrul proiectului „Solidari in fata COVID -19", precum si cu organizatia One Source din Timisoara care dezvolta proiectul VentilaTM (ventilator pentru respiratie artificiala).

Pentru proiectul de responsabilitate sociala a fost alocat un buget de 63.000 de euro, iar o echipa de angajati cu experienta in achizitii, respectiv ingineri cu competente in proiectare si dezvoltare, contribuie la obtinerea in timp rapid a echipamentelor si materialelor sanitare, necesare unitatilor de urgente si terapie intensiva. Aceste resurse vor ajunge la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babes? Timisoara, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu? Timisoara, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Pius Brinzeu? Timisoara, Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova si Spitalul Municipal „Dr.Teodor Andrei? Lugoj. „Traim o situatie unica, peste care e tot mai clar ca putem trece doar impreuna. Echipa Hella Romania este aproape de comunitatile in care are deschise birouri de foarte multi ani. Sustinem educatia, sportul, sanatatea, cultura. Mai mult ca altadata, raspundem acum nevoilor din sistemul de sanatate. Contributia financiara a companiei este dublata si de ajutorul oferit de colegii nostri experti. E important sa ne pastram sanatatea si sa mergem mai departe ca o echipa, una a comunitatii, in care fiecare ne intelegem rolul si valoarea contributiei", a spus Mirabela Chera, director Hella Corporate Center Timisoara.
 
In Romania, grupul HELLA este prezent cu trei centre de proiectare si dezvoltare, un centru administrativ si trei unitati de productie, in Timisoara, Arad, Lugoj si Craiova.
 
Inca de la aparitia primelor cazuri de testare pozitiva in Romania, la nivelul companiei s-au luat o serie de masuri pentru protejarea angajatilor: munca de acasa si reguli stricte de igiena, transport si acces in spatiile de lucru pentru angajatii a caror prezenta este necesara pentru continuarea activitatii.

Articole similare

Ad