Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DHL Express Romania a livrat echipamente medicale esentiale in combaterea COVID -19 pentru 20 de spitale din Romania

DHL Express Romania a raspuns apelului INACO – initiatorii campaniei „INACO va multumeste” si a livrat echipamente medicale esentiale in combaterea COVID-19 pentru 20 de spitale din Romania.

Recunostinta fata de medici vine sub forma unei donatii de produse de igiena si protectie, de care ei au nevoie pentru a lucra in conditii de siguranta. Donatia, ?n valoare de 35.000 de euro, a fost facuta de catre compania CASTROL Romania si consta din echipamente de protectie, masti, dezinfectanti si biocide pentru 22 de spitale din Romania. DHL a livrat rapid si in siguranta, punand la dispozitie si ambalaje corespunzatoare, toate cele 118 colete catre 20 de spitale din tara, lista acestora regasindu-se mai jos. Valoarea transportului este de aproape 10,000 de euro.

„DHL livreaza in peste 220 de tari si teritorii, si inca de la debutul pandemiei COVID – 19 serviciul nostru a continuat sa ramana operational, chiar si in zonele grav afectate, pentru ca tocmai acestea aveau nevoie de sprijin de la celelalte state. Am prioritizat livrarile de echipamente pentru spitale si toti angajatii nostri au facut eforturi suplimentare, intelegand mai mult ca oricind importanta oferirii unui serviciu sigur si rapid. Ne bucuram ca am putut ajuta si de aceasta data si ii felicitam pe partenerii nostri de la INACO pentu aceasta frumoasa initiativa!”, a declarat Oana Mandicescu, Director Comercial DHL Express Romania.

Articole similare

Ad