Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O combinatie lunga foarte atractiva de la Krone strabate tarile nord-europene

Compania olandeza de transport international si mutari Drent a folosit combinatii Long HGV pe relatia Scandinavia timp de cateva luni, in contextul cresterii volumelor de transport, deoarece acest tip de vehicul permite combinarea eficienta a mai multor incarcaturi. Si trailerul si dolly au fost livrate de Krone. 
De multe ori Drent transporta incarcaturi complete, dar uneori are, atat la dus, cat si la intors, partide mici de marfa pe care le combina, pentru ca nu lucreaza pe cont propriu, ci are colaborari cu alti specialisti in mutari de efecte personale, care nu merg ei insisi spre Scandinavia. 
Drent este prezenta pe piata din 2007 si are o flota formata din cinci combinatii. 
Ansamblul Long HGV poate circula pe unele drumuri din Germania, deci compania are si alte oportunitati de afaceri si de a-si dovedi flexibilitatea folosind combinatia de camion si cutie mobila cu lift si dolly cu trailer. Iar in Oslo exista o zona unde se poate face cuplarea vehiculelor in configuratia necesara pentru urmatoarea comanda. In plus, compania are acolo si alte cutii mobile, astfel incat planificarea curselor sa fie cat mai eficienta datorita noii combinatii lungi. 
Drent a ales aceasta configuratie datorita relatiei foarte bune de pana acum cu Krone, producator care are multa experienta in ceea ce priveste aprobarea vehiculelor lungi in Germania. Modelul de dolly rigid cu rulmenti cu role a fost ales special pentru ca functioneaza lin si este o cerinta legala in Suedia, iar sistemul Krone Dynamic Wheel Base Control elibereaza automat axele trailerului la viraje, ceea ce, in combinatie cu un camion Scania R650 Highline cu axa viratoare, asigura raza de virare de 12,5 m, impusa de legea din Germania.
Semiremorca aleasa este Krone Dry Liner in versiunea cu izolatie usoara, cu 280 cm inaltime utila si trei randuri de sine de ancorare incastrate in peretii laterali.
Combinatia a fost vopsita in doua culori si are mesaje publicitare atractive, impactul vizual pe care il produce vehiculul fiind foarte important pentru Drent.
 

Articole similare

Ad