Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DSV lanseaza e-Commerce Solutions

DSV e-Commerce Solutions este un set cuprinzator de servicii de comert electronic pentru expeditori care servesc direct clientii finali. Acesta combina un proces de depozitare standardizat, concepte de automatizare in afara raftului, integrare IT si implementare intr-un serviciu eficient. „Frumusetea solutiilor de e-commerce DSV este ca propune o serie de servicii perfecte pentru comertul electronic, oferind clientilor vizibilitate si control asupra operatiunilor lor, nivelurilor stocurilor si livrarii catre clientii finali”, a spus Hugo van Daal, director e-commerce al diviziei DSV Solutions. Serviciul include un proces sablon, module de automatizare in afara raftului, algoritmi de optimizare operationala care se fixeaza pe sistemul central de administrare a depozitului (WMS) si o platforma pre-configurata de gestionare a distributiei pentru livrarea finala. 

„In ultimii ani, am observat o crestere mare a numarului de comenzi expediate direct catre clientii finali. Din ce in ce mai multi expeditori cer solutii integrate si DSV este ideal echipat pentru a le oferi. Activitatile DSV in crearea unor operatiuni de comert electronic de dimensiuni importante pentru companii mari de consum au crescut in ultimii ani, iar acum gestionam mai multe facilitati de comert electronic de dimensiuni mari in jurul punctelor de logistica din Europa, America de Nord si Asia. Noile noastre solutii de comert electronic extind aceste capacitati de la operatiunile de depozitare dedicate in mare parte la – un adevarat mediu multi-utilizatori. Acest lucru ofera clientilor nostri mult mai multa flexibilitate si reduce semnificativ timpul de implementare."
 
Combinatia fluxurilor de vanzare cu amanuntul cu fluxurile directe catre consumatori, in special fluctuatiile si schimbarile sau migratiile de la un canal la altul, creeaza complexitate. Compania a combinat capabilitatile sistemului pe care il are cu expertiza sa specializata pentru a face fata acestor provocari si se asteapta la o crestere de doua cifre a comenzilor pe o singura linie, iar comenzile mici sa continue inca ani buni. Iar datorita solutiilor DSV de e-commerce compania este intr-o pozitie foarte buna de a-si extinde oferta de servicii in reteaua DSV din lume.

Articole similare

Ad