Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sunt sanse ca 2020 sa fie un an bun!

ANG Logistic din Timisoara are 48 de camioane si este una dintre primele companii de transport din Romania, fiind infiintata in vestul tarii inca din 1992. Daca aprilie a insemnat injumatatirea cifrei de afaceri comparativ cu lunile ianuarie, februarie si martie, cand a folosit flota in proportie de 60%, incepand din mai aceasta este utilizata in proportie de 80-90%, ceea ce se reflecta proportional si in cifra de afaceri. Activitatea ANG Logistic a fost foarte putin axata pe domeniul automotive, iar cand volumele de transport de aici au scazut, compania si-a concentrat activitatea pe relatia cu Italia.
Din Romania, camioanele incarca marfa generala spre Italia, de unde se intorc atat cu marfa generala, cat si cu materiale de constructii.
Alte relatii frecventate de vehiculele ANG Logistic sunt Franta, Germania si Spania. „Am avut noroc deoarece perioada crizei ne-a prins cu datorii mici la banci. Camioanele pe care le achizitionam nu sunt noi, ci au 3-7 ani vechime, deci nu am fost sufocati de credite presante. Nu a fost necesar sa cerem niciun fel de ajutor din partea statului, nici pentru somaj tehnic, ci, dimpotriva, am incercat sa platim toate obligatiile catre stat in termenele legale”, a spus directorul companiei, Ancuta Romica Traian.

Articole similare

Ad