Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO prezinta noile camioane de curse S-WAY R

IVECO a inceput noul sezon din European Truck Racing Championship prin prezentarea oficiala a camionului de concurs. Asa cum ati ghicit este vorba de noul Iveco S-WAY R, special dezvoltat pentru echipele Hahn Racing si Schwabentruck. Evenimentul a avut loc in weekend, pe 16 mai, pe circuitul de teste al centrului de Cercetare si Dezvoltare al IVECO din Ulm.

Din cauza situatiei actuale, la prezentarea noului Iveco S-WAY R a participat un grup restrans de persoane, pentru a fi respectate conditiile de siguranta. Pilotii Jochen Hahn (Team Hahn Racing) si Steffi Halm (Team Schwabentruck) si-au pus apoi noile camioane la incercare pe circuit, demonstrand performantele lor. De asemenea, evenimentul a fost transmis LIVE pe pagina de Facebook a IVECO, acolo unde a fost prezentat si un rezumat al sezonului 2019. Prezentarea noilor camioane IVECO S-WAY R vine dupa cinci luni de dezvoltare si testare. Vehiculele de curse beneficiaza de noutatile tehnologice si de design ale gamei IVECO S-WAY, lansate in 2019.
 
„IVECO S-WAY R este, fara exagerare, cel mai bun si mai stilat camion de curse pe care l-am condus vreodata. Abia astept sa vad ce poate demonstra cu adevarat ce camionul pe circuit”, a declarat Jochen Hahn, cel mai titrat pilot european, cu sase titluri FIA ETRC. Acesta si-a botezat noul camion „Giulia”.
 
"Cand vine vorba de culori, camionul meu este de departe mai frumos decat al lui Jochen. Dar presupun ca asta nu va conta prea mult in acest sezon, deoarece el imi va vedea camionul doar din spate”, a spus si Steffi Halm.

Articole similare

Ad