Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

SAP integreaza startup-ul german InstaFreight in propria retea de transport

Pentru a oferi clientilor o gestionare rapida si eficienta a transporturilor rutiere in Europa, SAP anunta integrarea serviciilor startup-ului german de transport InstaFreight in cadrul retelei SAP Logistics Business Network, ai carei utilizatorii vor avea astfel acces la peste 12.000 de companii europene de transport.

Prin utilizarea proceselor digitale, expeditorii pot reduce complexitatea in gestionarea relatiilor cu furnizorii de servicii de transport, iar transportatorii isi pot reduce efortul administrativ, ambele parti avand de castigat in aceasta perioada dificila la nivel mondial. „Prin colaborarea cu InstaFreight, clientii SAP au acces la o vasta retea de camioane pentru transport rutier, retea aflata intr-o continua crestere. Acest lucru se pliaza perfect pe viziunea noastra pentru SAP Logistics Business Network, aceea de a oferi companiilor posibilitatea de a lucra impreuna pentru a obtine costuri reduse si servicii de transport mai bune, mai eficiente”, a declarat Franz Hero, head of Digital Supply Chain in cadrul SAP.
 
Cu o retea digitala de transportatori de camioane, companiile isi pot extinde acoperirea si fiabilitatea prin reducerea complexitatii in cazul expeditorilor si minimizarea eforturilor administrative pentru transportatori. Integrarea permite utilizatorilor SAP Logistic Business Network sa acceseze sarcinile administrative automate si ofertele instantanee ale InstaFreight, economisind timp si gestionand mai bine costurile ofertelor competitive din toata Europa. Astfel, cu un singur contract, prin intermediul InstaFreight, utilizatorii retelei SAP Logistics Business Network vor avea acces la peste 12.000 de companii de transport. „Prin procesele digitalizate end-to-end, care permit transparenta maxima, clientii nostri pot economisi timp si bani. Totodata, colaborand cu SAP, continuam sa ridicam standardele industriei prin inovatie”, a spus Philipp Ortwein, co-fondator si managing director InstaFreight.

Articole similare

Ad