Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV continua sa isi extinda reteaua de incarcare la nivel european

Clientii DKV care utilizeaza DKV CARD+CHARGE pot sa isi reincarce in curand vehiculele electrice sau hibride la alte 4.500 de puncte de incarcare din regiunea D-A-CH, 2.000 de statii din Italia si 1.600 de puncte din Luxemburg, anunta compania.
In acest sens, a fost semnat un contract intre Charg4Eruope – joint venture-ul DKV cu innogy – si operatorii italieni de puncte de incarcare Be Charge S.r.l. si Duferco Energia S.p.A precum si cu consortiul „Chargy” din Luxemburg, precum si cu furnizorul european de servicii complete pentru statii de incarcare Has.to.be. In consecinta, reteaua de incarcare DKV din toata Europa va atinge in curand peste 70.000 de puncte de incarcare in Germania, Austria, Belgia, Franta, Olanda, Luxemburg si Italia. 

Pe termen mediu, reteaua de puncte de incarcare va fi extinsa pentru a deveni cea mai mare din Europa. „Intrarea pe noi piete ca parte a strategiei noastre ambitioase de crestere solicita intotdeauna eforturi semnificative din punct de vedere comercial, legal si financiar”, a declarat Marco van Kalleveen, CEO DKV MOBILITY SERVICES Group. „De aceea, suntem bucurosi sa facem acesti pasi foarte importanti in colaborare cu jucatori cheie pentru a intra pe pietele de e-mobilitate din Austria, Italia si Luxemburg.”

Articole similare

Ad