Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UTA le ofera soferilor de camioane din Austria masti de protectie si dezinfectant

Furnizorul de carduri de carburanti si servicii in Europa UTA, impreuna cu DocStop si Service 24 Notdienst GmbH, va oferi soferilor de camion de pe autostrazile austriece masti de protectie si dezinfectante gratuite in timpul pandemiei coronavirusului.
Mai multe mii de masti de protectie si dezinfectante vor fi distribuite soferilor de camion in urmatoarele trei saptamani de catre echipele mobile din zonele de odihna si statiile de frontiera din Austria. „UTA a sprijinit soferii de camioane in viata lor de zi cu zi de aproape saizeci de ani, iar acesti profesionisti se confrunta in prezent cu provocari acute din cauza pandemiei?, a spus Carsten Bettermann, CEO UTA. „Respectarea masurilor de protectie si igiena sunt esentiale pentru soferii de camion, dar dificile din cauza functionarii restranse a multor zone de odihna. Initiativa noastra We Care for You, parte din campania de ajutor More than Ever Edenred Group, este conceputa pentru a proteja sanatatea soferilor. Sunt incantat ca putem urmari acest obiectiv in cooperare cu partenerii nostri DocStop si Service 24 Notdienst GmbH."
Iar Joachim Fehrenkötter, presedintele DocStop, declara ca „prin campania noastra SaniStop si instalarea containerelor sanitare ca parte a initiativei #Logistikhilft, am lucrat cu UTA in Germania pentru a le oferi soferilor de camioane acces gratuit la instalatiile de spalare si dus"
La randul sau, Jarno Bor, directorul general al serviciului 24 Notdienst GmbH, s-a aratat incantat sa lucreze cu UTA in Austria pentru a sprijini igiena si sanatatea soferilor. "In calitate de furnizor de servicii pentru industria vehiculelor comerciale, oferim soferilor de camioane asistenta zilnica pentru probleme tehnice, si ma bucur ca, in cooperare cu UTA si DocStop, putem contribui la imbunatatirea conditiilor de lucru pentru acesti profesionisti."
Masurile UTA de prevenire a raspandirii coronavirusului se intind in toata Europa.
Prin intermediul campaniei We Care for You, UTA sprijina si soferii de camioane din Germania, Spania, Italia, Franta si Polonia cu masti de protectie, dezinfectant, mese gratuite si facilitati de dus, in cooperare cu zonele de servicii de autostrazi si asociatii de transport.

Articole similare

Ad