Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Geodis isi adauga in portofoliul de clienti LabMed, pentru care furnizeaza echipamente de protectie in Europa si America de Nord

LabMed, cu sediul in Singapore, a semnat un contract cu furnizorul de servicii logistice Geodis, deoarece volumele sale de activitate au crescut mult in ultimele saptamani pe noi piete si are nevoie sa livreze rapid echipamente si materiale de protectie impotriva Covid-19.
Geodis ii ofera servicii vamale, de depozitare pe termen scurt si de management al transportului din fabrica din China, printr-un hub din Singapore, pana la un numar foarte mare de destinatii internationale, printre care India, Malaezia, Germania si SUA.
Contractul dintre cele doua firme a fost semnat la inceputul lui mai si datorita lui LabMed a trecut de la transporturi mici, de cate 10 t, spre India, la livrari de milioane de masti in Germania.
Geodis are o prezenta puternica in Asia, unde se concentreaza asupra firmelor mici si mijlocii care vor sa isi creasca volumele pe noi piete, si poate sa le ofere zboruri saptamanale programate special spre numeroase destinatii, in functie de capacitatea de care are nevoie fiecare client. Iar colegii de la filialele din tarile de destinatie livreaza produsele door-to-door. 
Asta pentru ca actuala criza a facut sa fie nevoie de raspunsuri inovatoare din partea companiilor de logistica, pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor in conditiile in care pe anumite rute sau pentru anumite tipuri de produse au aparut cresteri de cereri fara precedent si a fost nevoie de o capacitate mult mai mare de transport, de livrari rapide si de rezolvarea problemelor legate de personal si de comunicare de-a lungul lanturilor de aprovizionare. 

Articole similare

Ad