Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bosch contribuie la lupta impotriva COVID-19

Bosch contribuie la eforturile de limitare a raspandirii noului virus, de exemplu prin testul rapid pentru Covid-19, recent dezvoltat, dar si cu ajutorul dispozitivului de analiza Vivalytic. Compania intentioneaza sa produca peste un milion de teste rapide in 2020 si sa creasca la trei milioane anul viitor. Mai mult, in unele regiuni, Bosch produce masti de protectie si dezinfectanti, utilizate in principal pentru protectia angajatilor sai.
In Romania, Bosch a donat echipamente medicale, echipamente de protectie, electrocasnice Bosch, scule electrice si componente auto Bosch pentru spitalele si pentru personalul medical din prima linie si a contribuit, impreuna cu jucatori importanti ai industriei auto locale, la punerea in functiune a 50 de ventilatoare mecanice. Voluntarii Bosch au donat, individual, bani, laptopuri si alte dispozitive electronice, oferind astfel provizii de alimente si facilitand accesul la educatie pentru mai multe familii dezavantajate. 
„Suntem recunoscatori tuturor celor care lupta impotriva virusului, in prima linie – personalului medical, fortelor de ordine, oamenilor de stiinta si lucratorilor", a conchis Mihai Boldijar.

Articole similare

Ad