Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gefco are o noua conducere in cadrul diviziei de transport maritim si aerian

Gefco a anuntat o noua structura de conducere in cadrul divizei sale Air & Sea, de transport maritim si aerian. Reorganizarea va consolida abordarea orientata catre consumator si va accelera business-ul in trei sectoare cheie: industrie, automotive si life sciences & healthcare.
Paul-Henri Fréret, vicepresedinte al diviziei Air & Sea, a fost numit la conducere in februarie. Avand o vasta experienta in cadrul companiei, Paul-Henri a fost responsabil pentru business-ul din Asia si America Latina, pe langa coordonarea operatiunilor Grupului PSA de la sediul central. De asemenea, a mai detinut functii de management la nivel global, pentru depozitele logistice si divizia de transport rutier.
In mai, Cyril Lefebvre a fost promovat in functia de Director Global de Marketing si Vanzari, dupa ce anterior a condus operatiunile din Franta. Cu o experienta robusta in operatiunile de transport maritim si aerian la Gefco si in cadrul altor companii cu profil de expediere marfuri, Cyril Lefebvre va contura si conduce strategia comerciala si de marketing a diviziei la nivel mondial.
Adrian Draghici a fost numit in functia de Market Line Manager pentru industria auto.
Serge Kisselevsky ocupa functia de Industry Market Line Manager, in timp ce Karin Van-Den Brekel va continua sa conduca divizia Life Sciences & Healthcare, rol pe care l-a ocupat inca din 2019.
Aceste domenii vor fi sustinute de un nou manager comercial, Amer Benouda, si de un nou manager pe linia de inchirieri, Romain Bérard. „Sunt foarte incantat sa pot conduce organizatia in aceasta noua faza de crestere”, a spus Paul-Henri Fréret. „Cu o prezenta in 116 tari, noua noastra structura organizatorica este concentrata pe satisfacerea nevoilor clientilor in toate zonele de expediere a marfurilor. Vom folosi puternica noastra expertiza din domeniul transportului maritim si aerian in asociere cu alte divizii Gefco pentru a oferi solutii integrate unice."
De la inceputul epidemiei Covid-19, divizia Air & Sea a Gefco a implementat cu succes solutiile logistice Time Critical (urgente) pentru a asigura continuitatea lanturilor de aprovizionare ale clientilor. Pentru doi jucatori europeni importanti din industria auto, Gefco a livrat 750 t de piese de schimb auto din China in Franta, inclusiv compresoare turbo, pistoane, panouri de control si usi prin opt zboruri charter, pentru a preveni oprirea productiei.
De asemenea, pentru un lider mondial in domeniul diagnosticarii medicale, Gefco a transportat 30 t de echipamente medicale, inclusiv kituri de testare Covid-19, din Franta pana la destinatii din Algeria, Tunisia si Arhipelagul Antile. Astfel a ajutat spitalele si laboratoarele private sa faca fata cererii crescute. In mod similar, Gefco a transportat saptamanal aproximativ 1.000 de paturi medicale catre diverse destinatii din Europa pentru un important producator european de dispozitive medicale si echipamente chirurgicale pentru a face fata cererii deosebite de paturi si dispozitive medicale in timpul crizei Covid-19.

Articole similare

Ad