Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cefin Trucks isi extinde reteaua de service-uri in Romania si integreaza servicii pentru utilitare usoare Ford

Cefin Trucks, cel mai mare centru de service pentru vehicule comerciale din Bucuresti, cu peste 20 de ani de experienta in reparatii pentru camioane si remorci, reparatii complexe de mecanica, electrica si tinichigerie, devine si service autorizat pentru Ford vehicule comerciale usoare.
La inceputul anului, compania anunta ca obiective extinderea portofoliului de servicii ce aduc plus valoare clientilor si dezvoltarea retelei de service-uri autorizate la cele mai inalte standarde, pentru a avea o retea multimarca de top in cooperare cu partenerii de service.
Iar acum anunta completarea retelei cu un set complet de servicii post-vanzare, prin cele 19 centre din Bucuresti, Brasov, Deva, Arad, Constanta, Craiova, Bacau, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timisoara, Sibiu, Odorheiu Secuiesc, Cluj-Napoca, Pitesti, Ploiesti, Galati, Turda si Piatra-Neamt.
In plus, din aprilie Cefin Trucks se ocupa si de reparatii pentru Ford LCV in sediul central din Autostrada Bucuresti-Pitesti km 13.2 Strada Italia 1-7, Comuna Chiajna. Concret, este vorba de lucrari de intretinere periodica, reparatii motoare si cutii de viteze, reparatii si verificari frane, directie si articulatii, redresari sasiuri si structuri, operatiuni de tinichigerie, operatiuni de vopsitorie, reparatii suprastructuri si tractare rapida in service, cu autovehicul specializat.
Toate acestea la cele mai inalte standarde ale marcii, datorita echipei de profesionisti specializati in tehnologie Ford LCV, softului de diagnoza original, dedicat, sculelor speciale dedicate si recomandate de producator, pieselor de schimb uzuale aflate pe stoc, spatiului dedicat efectuarii reparatiilor (elevatoare de 4,5 t), orarului extins 7.00-21.30 si programarilor rapide.
“Ne bucuram ca am reusit sa ne respectam promisiunea facuta partenerilor nostri, chiar si in aceasta perioada dificila, aceea de a extinde serviciile de reparatii Cefin Trucks in noi centre din tara, dar si catre clientii Ford LCV. Investim permanent in organizatia noastra, atat in oameni si sisteme integrate, in zona de vanzari, cat si in dezvoltarea retelei de service. Cred cu tarie in valoarea adaugata a serviciilor integrate, precum servicii post vanzare la cele mai inalte standarde”, a declarat Stefano Albarosa, fondator si CEO Cefin Trucks.
Iar Ionel Balasa, Aftersales Director Cefin Trucks, considera o oportunitate integrarea in activitatea de service Cefin Trucks a serviciilor pentru vehicule comerciale usoare Ford. "Cu mai mult de 7.500 de ore de manopera facturate clientilor nostri de o echipa de peste 90 de tehnicieni specializati, avem expertiza si toate instrumentele necesare si pentru a dezvolta aceasta divizie de service dedicata Ford LCV si ne dorim sa devenim un partener de incredere pentru companiile ce detin in flota lor si Ford Transit."
Cefin Trucks este si lider de piata in comertul de camioane rulate si le poate acorda clientilor preturi si tranzactii competitive in ceea ce priveste valoarea adaugata serviciilor financiare venite odata cu vanzarea de camioane noi.
Compania a atins in 2019 o cifra de afaceri de 60 de milioane de euro, cu activitatile sale de vanzare si service, fata de 43 de milioane de euro in 2018, iar obiectivele pentru 2020 includ depasirea pragului de 10% a cotei de piata Ford Trucks, de la 8,1% in 2019, si sustinerea pozitiei de lider pe segmentul vehiculelor de constructii si municipale. 

Articole similare

Ad