Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CFR Calatori anunta repunerea in circulatie a unor trenuri suspendate

CFR Calatori continua procesul de repunere in circulatie a trenurilor a caror circulatie a fost temporar suspendata incepand cu lunile martie si aprilie 2020, in corelatie cu masurile de prevenire si control a virusului SARS-CoV-2, emise de autoritati, a anuntat, vineri, societatea.
Reprezentantii CFR Calatori sustin ca au ca prioritate mobilitatea cetatenilor, asigurarea legaturilor interregionale si regionale, dar si protectia si securitatea calatorilor si a personalului propriu.
„Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente si autorizatii, si pentru a ne putea astfel dimensiona cat mai bine capacitatea trenurilor la numarul de locuri solicitat, recomandam tuturor calatorilor nostri cumpararea biletelor din timp. Incepand cu data de 3 iunie 2020, cumpararea cu anticipatie a biletelor inainte de plecare, creste de la 10 la 20 de zile”, se mai precizeaza in comunicat. Reprezentantii companiei recomanda cumpararea online a biletelor de tren pentru a evita aglomeratia la ghisee/casele de bilete si manipularea banilor in numerar.
Totodata, din data de 3 iunie, CFR Calatori va permite familiilor, persoanelor care locuiesc/lucreaza impreuna sa ocupe locuri alaturate. Astfel, persoanele care nu fac parte din aceste categorii, vor cumpara locuri distantate. De asemenea, masca de protectie la bordul trenurilor CFR Calatori este obligatorie pe toata durata calatoriei. 
CFR Calatori este pregatita tehnic sa repuna in circulatie trenurile si in trafic international. Operationalizarea acestei decizii este conditionata de obtinerea acordului administratiilor feroviare europene partenere.

Articole similare

Ad