Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VIDEO: IVECO saluta decizia Germaniei de a elimina taxele de autostrada pentru camioanele LNG si CNG

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, IVECO saluta decizia finala a Consiliului Federal German (Bundesrat), care a decis sa elimine taxa de autostrada pentru camioanele de peste 7,5 tone care functioneaza pe gaz natural comprimat si lichefiat (CNG si GNL).
 
Decizia autoritatilor germane este valabila pana la 31 decembrie 2023, iar IVECO considera ca „scutirea de taxa ofera transportatorilor de marfa avantaje financiare suplimentare si un randament imbunatatit al investitiilor”, un avantaj binevenit in momentele dificile actuale. „Suntem bucurosi in privinta decizie, in sincronizare perfecta cu Ziua Mondiala a Mediului din acest an. Aceasta inseamna o recunoastere clara a beneficiilor de mediu ale acestei tehnologii pe calea catre zero emisii. Infrastructura de GNL este in crestere. Impreuna cu reteaua de distributie extinsa si subventiile guvernamentale existente care sustin acest tip de combustibil, aceasta extensie ar oferi clientilor nostri un semnal clar ca tranzitia la transportul de GNL este de neoprit”, a declarat Thomas Hilse, presedintele brandului IVECO. 

Modelul S-WAY NP este disponibil atat in versiunile CNG si LNG, iar clientii vor beneficia si de subventiile pentru acest tip de vehicul, disponibile pana la finalul acestui an. Anuntul Bundesrat coincide cu Ziua Mondiala a Mediului, pe care IVECO o sarbatoreste cu un nou videoclip despre sustenabilitate (https://youtu.be/1a3U1VJPSQo), videoclip ce subliniaza necesitatea unei schimbari in industria de transport. Videoclipul se inspira din cuvintele lui Charles Darwin: „Nu supravietuieste cea mai puternica dintre specii si nici cea mai inteligenta. Este cea care are cel mai mare grad de adaptabilitate la schimbari.” IVECO evidentiaza astfel necesitatea schimbarii, cu un transport cu zero emisii. Videoclipul reprezinta o declaratie puternica cu privire la angajamentul de lunga durata al IVECO in ceea ce priveste transportul durabil, angajament care a condus la sistemele alternative de tractiune si la lidership-ul in tehnologia gazelor naturale.
 

Articole similare

Ad