Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vanzarile de camioane pentru constructii ale Renault Trucks s-au triplat fata de 2019

Renault Trucks a livrat pana la jumatatea lui mai peste 25 de camioane noi de constructii – de circa trei ori mai multe decat in perioada similara din 2019 si peste asteptarile initiale ale importatorului – in special din gama K 8×4, cu basculanta, dar si C. O parte dintre acestea au fost comandate de IGSU, compania participand deja si continuand sa participe si in 2020 la licitatii vizand astfel de vehicule specializate.
Ginel Trinca, directorul de vanzari al companiei, declara ca, tinand cont de specificul acestui an, este greu sa se faca previziuni, dar ca tendinta pe segmentul constructiilor este de crestere a vanzarilor fata de anii anteriori si, raportat la bugetul initial, s-a facut intre timp o ajustare pozitiva pentru intregul 2020. Vanzarile nu au fost influentate de pandemie, dimpotriva, pe unele segmente chiar au crescut in ultimele saptamani.
Toate camioanele de constructii din 2020 au fost vandute in leasing financiar.
Compania are pe stocul din Romania 4-5 basculante cu termen de livrare de 3-4 luni, dar are la dispozitie si stocul international Renault Trucks, cu livrare imediata.
In 2020 exista deja o oferta speciala pentru acest segment, „Programul Rabla in constructii“, ce implica trade in cu orice tip si orice marca de camion vechi, cumpararea unei basculante sau betoniere noi, un voucher de service de 1.000 de euro si posibilitatea ratelor sezoniere.
Renault Trucks a vandut in 2020 si circa 20 de camioane rulate de constructii, cele mai multe autotractoare de 3-5 ani.

Articole similare

Ad