Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO Romania, transport de masti si ochelari de protectie catre medici stomatologi si companii

Prin serviciul Time Critical, GEFCO a transportat de la Shanghai la Frankfurt, cu avionul, iar apoi pana in Romania, cu camionul, 1,25 milioane de masti si 5.100 de ochelari de protectie, in total 6 tone de marfa, impartite in trei loturi.
Aproximativ 1 milion de masti vor fi disponibile spre vanzare, in timp ce restul de 250.000 si ochelarii de protectie vor fi distribuite catre clinici si laboratoare stomatologice. Procesul a presupus monitorizarea proiectului la fiecare ora, furnizarea de informatii in timp real despre reglementari, proceduri fiscale si vamale accelerate.

„Sunt mandru de echipa noastra, care a reusit sa dezvolte si sa implementeze o solutie unica pentru clienti in aceasta perioada dificila. In afara gasirii unei capacitati de transport potrivite, am profitat de cunostintele si prezenta noastra internationala pentru a furniza servicii vamale si fiscale prin intermediul hub-ului GEFCO din Frankfurt, care a accelerat considerabil livrarea acestor echipamente esentiale”, a declarant Radu Adascalitei, managerul diviziei Air & Sea a GEFCO Romania.
 
In timpul crizei COVID-19, compania a gestionat transporturi urgente la nivel, transportand saptamanal aproximativ 1.000 de paturi medicale, din Franta, catre mai multe destinatii europene. De asemenea, GEFCO isi ia angajamentul de a sprijini clientii din fiecare industrie, in special producatorii de masini. De la inceputul crizei Covid-19, compania s-a ocupat de mai multe transporturi urgente pentru sectorul auto, pentru a preveni oprirea productiei.
 

Articole similare

Ad