Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UTA incheie un parteneriat strategic cu Repsol

UTA, un jucator important pe piata cardurilor de combustibili si servicii din Europa, demareaza un parteneriat strategic cu Repsol Spania pentru a-si extinde reteaua de puncte de aceptare la nivel local. Clientii isi pot folosi acum cardurile de combustibil in 80 de statii de alimentare Repsol din toata tara, urmand ca anul viitor sa fie adaugate si alte puncte de acceptare. Repsol are in prezent aproximativ 3.500 de statii in Spania, acoperind peste 30% din reteaua spaniola.

„Multumita sprijinului Edenred, suntem incantati de parteneriatul cu Repsol, liderul pietei spaniole. Repsol nu doar ca are o retea nationala de ultima generatie, ci furnizeaza si o mare diversitate de produse de inalta calitate si combustibili alternativi“, a declarat Alfonso Díaz Llairó, Country Manager UTA Spania si Portugalia.
 
Statiile Repsol beneficiaza de pozitii strategice pe autostrazi sau in apropierea acestora si completeaza reteaua spaniola de puncte de acceptare UTA, oferind locuri de parcare pentru camioane, restaurante pentru soferi, precum si magazine. Sistemul de carduri UTA este unul dintre putinele sisteme acceptate la statiile Repsol. Clientii UTA pot gasi informatii despre toate statiile de carburant afiliate cu ajutorul aplicatiei gratuite UTA Station Finder. 
 
„Parteneriatul cu Repsol extinde semnificativ gama serviciilor UTA in Spania, a patra piata ca marime din Europa si o regiune cheie pentru clientii nostri. Ne vom consolida cooperarea in urmatoarele luni pentru a oferi transportatorilor rutieri regionali cea mai buna retea de acceptare de pe piata“, a spus Carsten Bettermann, CEO UTA.
 

Articole similare

Ad