Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dachser se extinde in Nuremberg cu o investitie de 22,5 milioane de euro

Dachser a investit in total 22,5 milioane de euro in locatia sa din Nuremberg. Aici au fost extinse spatiile de transbordare a marfurilor industriale si alimentare cu peste 5.200 de metri patrati si cladirea de birouri cu 1.200 metri patrati si a fost creat un spatiu suplimentar de parcare pentru camioane si angajati.
Lucrarile de constructie au fost finalizate la sfarsitul lui mai. „In ultimii zece ani, locatia noastra in Nuremberg s-a dezvoltat pozitiv in sectorul bunurilor industriale si produselor alimentare, iar spatiul de depozitare a ajuns la capacitate maxima”, a spus Bernhard Engel, directorul filialei europene Logistics de la centrul logistic din Nuremberg. Numarul portilor din aceasta locatie a crescut de la 188 la 251. Pe langa extinderea spatiului de manipulare, Dachser a creat 1.100 de metri patrati de spatiu suplimentar pentru activitati de logistica dedicate. De exemplu, centrul logistic functioneaza ca depozit central pentru un cunoscut client care activeaza in domeniul vinului si bauturilor spirtoase, pentru care Dachser ofera servicii suplimentare extinse, pe langa depozitare, ridicare de comenzi si transport. „De aici livram fiecarui destinatar din Germania – nu doar comerciantilor cu amanuntul, hotelurilor si companiilor de catering, dar si la baruri, cluburi, companii de transport maritim si evenimente", spune Michael Scheid, director de filiala la Dachser Food Logistics din Nuremberg.
Zona de asteptare a camioanelor a fost, de asemenea, extinsa, si a fost creat un loc de parcare pentru companiile de transport, astfel incat acum sunt disponibile locuri de parcare pentru 130 de camioane. A fost creat un nou garaj cu 135 de locuri de parcare suplimentare pentru angajati si oaspeti.
Dachser este prezent in locatia din Nuremberg-Feucht-Wendelstein de la inceputul lui 2009. Centrul logistic ofera conexiuni foarte bune catre autostrazile A3, A6, A9 si A73 si garanteaza astfel distante scurte clientilor, precum si o livrare lina si rapida a marfurilor pentru regiunea metropolitana din Nuremberg.

Articole similare

Ad