Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Truck Find: un service lituanian de calitate in Germania, la preturi imbatabile

Truck Find, reteaua lituaniana de service-uri dedicate pentru camioane si semiremorci, cu multi ani de experienta in repararea vehiculelor comerciale, si-a deschis recent un atelier propriu in Germania. 
Localizat intr-o locatie usor accesibila, in zona industriala din apropierea autostrazii A4, noul service are angajati tehnicieni lituanieni cu experienta si ofera servicii de calitate la preturi imbatabile.
Truck Find asigura reparatii pentru camioane si semiremorci, reparatii de anvelope, servicii de diagnoza, lucrari de reparatii pentru motoare si cutii de viteze. In plus, repara si intretine suprastructuri ale transportoarelor de vehicule.
Compania lituaniana detine in locatie si un depozit de piese de schimb si, la nevoie, poate obtine cu operativitate piese de schimb de la partenerii sai, astfel incat perioada de imobilizare a vehiculelor aflate in curs de reparatie sa fie minima.
Non-stop! In caz de avarie sau accident, atunci cand vehiculul nu isi poate continua calatoria pe cont propriu, Truck Find poate organiza retragerea acestuia intr-o zona de service sau de depozitare.
Nu in ultimul rand, soferii se pot relaxa intr-un spatiu confortabil, cat timp vehiculul lor se afla in reparatii, cu acces la toalete si dusuri.

Articole similare

Ad