Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Faymonville propune un nou model, WingMAX, pentru palele XXL ale morilor de vant

Deoarece tendinta de pe piata turbinelor eoliene este de crestere a dimensiunii si puterii palelor, care ajung acum la 70 m lungime, pentru transportul sigur si economic al acestora este nevoie de trailere noi, si de aceea Faymonville a lansat noul WingMAX, cu trei sau patru axe, parte a seriei de platforme joase TeleMAX, care este nu doar lung, ci si robust si usor de manevrat. Cursa gatului de lebada este foarte mare, platforma de incarcare este mai lunga datorita extensiei din patru parti, lungimea gatului de lebada este compatibila cu camioane cu cinci axe, iar axele pendulare de 19,5" sunt robuste.
Tehnologia cu axe pendulare care si-au dovedit deja calitatile permite un unghi de virare de pana la 60 de grade si o cursa maxima de 600 mm, iar datorita gatului de lebada care poate fi ridicat cu pana la 1.700 mm – pentru o garda la sol mai mare – si coborat hidraulic, noul WingMAX poate depasi orice obstacol de pe drum, cum ar fi sensurile giratorii, astfel ca traseul este usor de parcurs inclusiv acolo unde conditiile si profilul drumurilor sunt dificile. Platforma joasa ofera numeroase solutii inteligente de transport, cum ar fi suportii culisanti pentru incarcatura, de tip cadru, care permit scurtarea trailerului chiar si atunci cand este incarcat, si care sunt de un real folos cand este vorba de portiuni de drum unde bate puternic vantul. Picioarele hidraulice de sprijin simplifica extinderea si retractarea platformei telescopice de incarcare, dispozitivul de blocare pe ambele parti garanteaza stabilitatea in timpul mersului, iar latimea de 2.000 m a boghiului ofera stabilitate laterala maxima. In plus, pozitiile dispozitivelor ranforsate de blocare permit transmiterea optima a fortelor de tragere si de franare.
Toate functiile hidraulice pot fi controlate si de la distanta, iar designul robust al semiremorcii din otel de mare rezistenta protejeaza incarcatura fragila de efectele fortelor externe. 

Articole similare

Ad