Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noua generatie de anvelope mixte Giti GDM686 ofera un kilometraj mai mare cu 20%

GDM686, una dintre cele mai populare anvelope de tractiune din portofoliul mixt al Giti Tire pentru vehicule on / off road, a fost reinnoita in scopul cresterii cu 20% a kilometrajului.
Un nou compus al benzii de rulare, cu o rezistenta mai mare la abraziune, combinat cu un profil de carcasa imbunatatit, ofera o amprenta optimizata si o distributie mai buna a presiunii, asigurand astfel o uzura uniforma a benzii de rulare.
Rezultatele au fost confirmate in urma testarii noii generatii Giti GDM686, cu dimensiunile 315 / 80R22.5, pe termen lung, pe doua flote din Marea Britanie si Germania. Analizele ulterioare au confirmat o rezistenta ridicata a carcasei la rupere si la deteriorare pe suprafete agresive, designul benzii de rulare asigurand proprietati de autocuratare bune.
Anvelopa poarta simbolul Three-Peak Mountain Snowflake (3PMSF), potrivit legislatiei care reglementeaza utilizarea acesteia iarna. 
Noua tehnologie, introdusa pe dimensiunile 315 / 80R22.5, 12R22.5 si 13R22.5, a fost dezvoltata in colaborare cu Centrul European de Cercetare si Dezvoltare Giti Tire din Hanovra, Germania. „Testele rutiere vorbesc de la sine. Ambele flote au inregistrat o crestere cu 20% a kilometrajului si au necesitat o cerinta mai mica de inlocuire, datorita naturii robuste a carcasei“, a spus Antonio Palummo, Giti Tire TBR Product Manager Europa, subliniind: „Giti GDM686 a fost mult timp coloana vertebrala a ofertei noastre de servicii mixte, astfel incat cercetarea, dezvoltarea si productia sa se combine in furnizarea unor beneficii uriase. Aceasta este o veste excelenta pentru clientii nostri, si dovada ca vom continua sa ne dezvoltam portofoliul pentru a oferi servicii premium de performanta la preturi medii.”

Articole similare

Ad