Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Alin Popovici, Spedition PAD: ,,M-am deplasat personal la DSP sa-mi scot soferul din carantina”

Continua haosul privind interpretarile ordonantelor militare cu privire la soferii de camion. Intr-o discutie cu administratorul companiei Spedition PAD din Timisoara, Alin Popovici, acesta relateaza ca a fost nevoit sa se deplaseze personal la centrul judetean al DSP pentru a ,,scoate din carantina”unul dintre soferi.
Mai multi soferi ai companiei s-au confruntat cu situatii de interpretare aleatorie a legii de catre autoritati. Alin Popovici povesteste ca in cazul unuia dintre soferi a trebuit sa se deplaseze de la multe ori la Directia Judeteana de Sanatate Publica a jud. Timis, deoarece soferul, desi era exceptat de Ordonanta Militara nr. 1 si 2, a fost trimis in carantina pe baza Ordonantei Militare nr. 3. ,,La vama, el nu a fost trecut pe foaie ca fiind sofer. Dupa ce m-am deplasat personal la sediul DSP mi-au spus ca il scot din carantina deoarece a fost o greseala. Intre timp il mai contactase si primaria acasa, dar s-a rezolvat”, explica Alin Popovici, care crede ca daca nu apar reglementari pe Ordonanta nr. 4, pe 2 aprilie cand i se vor intoarce soferii din cursa, acestia vor intra automat in izolare sau carantina, nemotivat. 
Referitor la preturile de transport, oficialul Spedition PAD spune ca tarifele au inceput sa revina la normal dupa explozia de la inceputul acestei luni, creata in urma situatiei din Italia.

Articole similare

Ad