Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nu reteaua este importanta, ci elementele care stau la baza ei

Desi reteaua de care dispune un operator logistic este foarte importanta, eficienta are la baza mai degraba elementele care stau la baza acestei retele si modul in care ele sunt imbinate. Aceasta a fost idea expusa de Chaim Huijsman head of corporate sales Gebrüder Weiss, in cadrul evenimentului Translog Connect.

Potrivit lui Chaim Huijsman, la baza unei activitati logistice optime nu sta dimensiunea furnizorului de servicii logistice, ci masurile pe care fiecare companie le ia referitor la eficienta supply chain-ului din punct de vedere financiar, al performantei operatiunilor, al respectului pentru mediu, si fiecare decizie luata.

„Cu adevarat important este sa faci ceea ce spui ca faci si sa oferi inovatie la fiecare pas, chiar daca un client este alaturi de tine de 20 de ani“, a completat Huijsman.
Incredere, experienta, investitii, o baza solida, independenta, resurse de valoare, pasiune, sustenabilitate si respect pentru clienti, acestea sunt doar cateva dintre elementele care stau la baza activitatii Gebrüder Weiss. Desi este o companie de familie, GW a ajuns prin solutiile aplicate la mai mult de 4.500 de angajati in cadrul unei retele extinse in peste 110 tari la nivel mondial.

Inovatie pentru reducerea costurilor
Angajatii vin in permanenta cu idei noi care sa ajute la diminuarea costurilor, de aceea cifra de afaceri este in crestere, la fel si increderea de a oferi solutii noi. In 2011 GW a avut 1,1 miliarde de euro cifra de afaceri. „Oferim clientilor solutii globale prin reteaua internationala, pentru ca s-a investit la momentul potrivit si avem un fundament solid si asta ne ajuta sa functionam ca un partener de incredere pentru clienti la nivel mondial“, a explicat Huijsman.
In Europa Centrala si de Est, GW este prezent in toate tarile si recent a trecut de Marea Neagra catre Georgia pentru a urma clientii. „Am investit sapte milioane de euro in Georgia. In statele vestice unde nu suntem prezenti lucram cu parteneri.“

Referintele conteaza
In 2008, Bosch si Mahle au pus bazele Bosch Mahle Turbosystems (BMTS). Joint-venture-ul are sediul central in Stuttgart si dispune de doua locatii de productie in Germania (Stuttgart) si in Austria, iar telul companiei este bine definit, dorind sa ajunga lider in productia de turbosuflante cu gaze evacuate. „Chiar si fara licitatie, GW putea convinge BMTS ca este cel mai bun furnizor de servicii logistice pentru un parteneriat inovativ si pe termen lung, si asta datorita referintelor“, a explicat Huijsman, GW fiind responsabil si pentru tot ciclul logistic al echipamentelor sportive Kästle.
BMTS produce turbosuflantele cu gaze de evacuare in principal in St. Michael ob Bleiburg, in Austria, iar in Germania, la Blaichach, sunt produse componentele.
Colaborarea dintre GW si BMTS a inceput in 2010, in faza de licitatie, si abia la jumatatea lui 2011 a debutat efectiv proiectul, dupa ce s-a incheiat atribuirea contractului.

Articole similare

Ad