Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Englmayer Romania a deschis un nou terminal la Arad

La mai putin de sase luni de la infiintarea filialei din Sibiu ca principal nod de cross-docking la nivel national, Englmayer Romania a inaugurat, la inceputul lunii trecute, un nou terminal, la Arad, de 600 m2. Acesta vine in completarea celorlalte trei deschise anterior la Floresti (Cluj), de 2.000 m2, Dragomiresti Deal (Bucuresti), de 1.100 m2, si Sibiu (500 m2), intarind astfel reteaua din Romania, care numara si doi parteneri, in Craiova si Bacau.


Cu o traditie continua de peste 150 de ani in domeniu, casa de expeditii furnizoare de servicii de transport si logistica Englmayer a fost dintotdeauna o afacere de familie independenta si de succes din punct de vedere economic, straduindu-se sa fie, prin filiale proprii in toata Europa de Est si cu o retea puternica de parteneri internationali, cat se poate de flexibila in raport cu cerintele clientilor, dar si cu conditiile fluctuante ale pietei de logistica.

Filiala de la Arad va deservi contracte aflate deja in desfasurare
Noul terminal deschis anul acesta va deservi zonele Arad, Timis si Caras, oferind servicii de cross-docking si de depozitare. Fiind situat in apropierea autostrazii Arad-Timisoara, in zona industriala a orasului Arad, el va avea ca functie principala depozitarea de tranzit a marfurilor, putand oferi in acelasi timp si conditii de depozitare superioare, clasa A, pentru 200 de paleti. De asemenea, terminalul va oferi si facilitati importante in dezvoltarea parteneriatelor, prin crearea unei noi porti de intrare a volumelor de marfa internationale in reteaua Englmayer din Romania. In faza curenta de dezvoltare terminalul este operat de doi angajati proprii Englmayer.
Potrivit comunicatului emis de companie, noul terminal va deservi contracte importante aflate in desfasurare si va spori calitatea si prezenta companiei in zona de Vest a Romaniei. Acesta este in prezent legat de reteaua Englmayer Romania prin linii zilnice interne de la sediul central din Floresti si Dragomiresti Deal, iar in trafic international de H-Biatorbagy (Englmayer Ungaria) si A-Leopoldsdorf (Viena – Englmayer Austria).
Tot pentru anul acesta, exista in plan si deschiderea unei noi linii zilnice intre terminalul din Arad si cel din Sibiu.

Articole similare

Ad