Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FedEx propune un nou serviciu

FedEx anunta lansarea unui nou serviciu de transport maritim, care utilizeaza tehnologia vaporilor de azot pentru a mentine o temperatura mai mica de -1500C la expedierea produselor utilizate in domeniul medical.
Noua tehnologie, care utilizeaza vaporii de azot, poate mentine o temperatura mai scazuta de -1500 C, pana la 10 zile.

Spre deosebire de gheata carbonica, aceasta metoda este clasificata ca fiind nepericuloasa, eliminand conditiile suplimentare asociate bunurilor clasificate drept periculoase. In plus, acest serviciu ajuta si la reducerea impactului asupra mediului, prin utilizarea recipientelor reciclabile si a azotului lichid, al carui proces de evaporare este inofensiv.
Intregul proces este extrem de simplu. Clientii comanda online, prin intermediul unui portal specializat, iar FedEx pune la dispozitia acestora un recipient preparametrizat, in care se pot incarca produsele ce necesita temperaturi speciale de transport. Apoi containerul este livrat catre destinatia finala, asigurandu-se in acelasi timp monitorizarea transportului si o eventuala interventie, daca este necesar, in timpul acestuia. La final, FedEx preia recipientul reciclabil si il returneaza pentru reamenajare.

Articole similare

Ad