Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Stivuitoare Linde Anti-Ex in productia de serie

Linde Material Handling a lansat noua serie de electrostivuitoare E25 Ex si E35 Ex in cadrul expozitiei Logimat 2013. Noile modele Anti-Ex Linde sunt certificate pentru medii ATEX grad 1 si pot opera sarcini intre 2,5 si 3,5 t.
Stivuitoarele dedicate utilizarii in medii explozive de grad 1 trebuie sa indeplineasca cele mai exigente cerinte de siguranta.
 

Din acest motiv, motoarele AC (pe curent alternativ) care actioneaza functia de tractiune, componentele hidraulice si electronice sunt incapsulate in carcase neinflamabile.
Temperaturile motoarelor, valvelor hidraulice, ventilatoarelor si a componentelor electrice sunt monitorizate continuu, iar furcile stivuitoarelor Anti-Ex sunt acoperite cu un strat de alama pentru a preveni formarea de scantei. Sistemul imbunatatit de absorbtie a socurilor (sistem de suspensii pe puntea de tractiune) asigura un confort sporit operatorului. Aceeasi tehnologie este utilizata si in cazul motocicletelor sau al bicicletelor cu suspensii totale.
Pentru reducerea nivelului de vibratii, noile stivuitoare beneficiaza de o gama completa de scaune cu suspensie pneumatica.

Articole similare

Ad